Nejnovější recenze ze sekce Pohybová čidla
- Veľký dosah
- Asi nemá.
Nefunkční. Čidlo neodepina
- Příznivá cena
- Jednoduchá instalace
Zatím funguje.
Pohybové čidlo funguje jak má, doporučuji.
- Citlivost na pohyb
- Philips HUE ekosystém
- Navíc měření intenzity světla a teploty v místnosti
Senzor funguje skvěle!
Panlux SL2400/CH
Přidáno: 30. května 2024
(naposledy upraveno 30. května 2024)
Zakoupeno v JIRNO - STORE & SERVIS
Vše bylo v pořádku
doporučuji
- Aplikace a různá nastavení s dalšímy produkty Tapo
- výrobek mě vyhovuje
- Po řadě upgradů firmware již slušně funkcni
- Mikrovlnná technologie je pro senzor přítomnosti v tomto případě velmi dobře uplatněna
- Při pečlivé konfiguraci jsou výsledky detekce výborné
- Provedení a design
- Stále se občas vyskytující "duchové"
- Obtížná instalace, výběr vhodného místa a výšky montáže je trochu náročný.
- Složitá konfigurace, pokud chcete senzor spolehlivě funkční
- Aplikace má stále mnoho much, nicméně po nastavení a odladění již není ani potřeba ji spouštět.
Integrace v Home Assistant prostředí, kde je součástí automatizací pro kontrolu Philips HUE osvětlení, nástěnného centrálního tabletu, chytré čističky vzduchu a Android TV v obytné kuchyni.
Dříve ovládáno na základě běžného PIR senzoru (HUE Motion), což bylo nepříliš spolehlivé.
Řada upgrade firmware umožňuje již dnes celkem spolehlivou detekci lidí ve sledovaném prostoru, a možnost následných automatizací na základě přítomnosti a času.
funguje dle predpokladu
Zatím jsem neinstaloval, pořídil jsem jako záložní.
Funguje zcela bez problému
Funguje jak má. Máme jich v paneláku nainstalovaných víc jak šedesát, vše funguje. Občas nějakej starší odejde, ale to je v tomto množství asi únosné, tak dokoupíme, vyměníme.
- funkce bez problémů
- málo místa na kabel
- Funguje
- Vypadá celkem dobře
- Kupoval jsem jako náhradu za starší typ téže značky, není mechanicky úplně kompatibilní.
- Je hlučnější než starší typ.
- V balení není úplný návod, jen různé alibistické kecy o bezpečnosti a vlivu na životní prostředí a stručný návod k montáži. Úplný návod jsem musel dohledat na internetu, výrobce se ani neobtěžuje na balení dát přímý odkaz na jeho stažení.
Funguje perfektne
super
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »