Nejnovější recenze ze sekce Pohybová čidla
Funguje
Vejde se do nízké krabice, reaguje rychle, k dispozici přepínač funkce.
Neobsahuje relé - menší spínaný výkon
- funguje
- moznost pouzit beznou zarovku s zavitem E27
- moznost 3 nastaveni cas sviceni, citlivost na dálku a na slunce
- nerovnomerne reaguje na pohyb
Doposial som tovar neobdržal
Rozptyl čidla , bezproblémový chod už několik let , proto kupuji znovu.
- plně funkční is LED svítidly bez nulového vodiče
- ne příliš dobré provedení uchycení plastového krytu
- atraktivní vzhled
- slušná kvalita za přijatelnou cenu
- Nevím
OK
- funguje dobře
- funguje spolehlivě
- jednoduchá instalace
- dobře řešené upevňovací prvky do krabice
- funguje dobře i LED lampami
Mohu doporučit.
Funguje to OK
- Malý, levný.
No, infračidel už mám plné zuby, nejenže neustále odcházejí, ale mají mizernou citlivost. Proto jsem zkusil čidlo mikrovlnné. Bohužel očekávaný zázrak se nedostavil. Nejenže některé infra mají lepší citlivost a dosah, tohle spouštěl mokrý strom ve větru jak o život. Pokud uberu citlivost, je snad lepší použít na začátku a konci zóny vypínače.
Objednané pohybové čidlo neodpovídá udávané specifikaci, co se týká dosahu až 8 m, stěží má dosah 3,5 m, osobně jsem ho potřeboval v přímém směru (střed kužele snímání) na 6,5 m. tohle mě u BS010LW značně zklamalo. Prostě někoho nachytat na tom, že má dosah nastavitelný od 10 cm do 8 m je opravdu zavádějící. Nejsem s BS010LW spokojen. Nedoporučuji ho kupovat novým zákazníkům, teda pokud ho nechtějí využívat na kratší vzdálenost, tj.do 3,5 m. I samotný obchod by měl některé své výrobky testovat, pokud je nakupuje k dalšímu prodeji. Pokud to nedělal, tak ať se nediví mé recenzi.
produkt jsem vrátil
- funguje dobře, tak jak požaduji.
Jednička v čidlech.
vyborná cena
- S led žárovkami to nefunguje.
Místo verze ENIKA PS 1000 (relé) jsem bohužel vybral tuto verzi D (triak) a s led žárovkami to funguje špatně. Když mají svítit tak sice svítí, ale zároveň poblikávají. Když mají být zhasnuté, tak jedna ze dvou stále trochu svítí. Musel jsem objednat verzi s relé se kterou to funguje správně. Možná to je má neznalost, ale prostě jsem myslel, že nezáleží na tom, co to má spínat.... A dávat staré klasické žárovky nebudu.
- dělá co má :-)
Využili jsme k detekci nazvaného obyvatele půdy (kuny), spínač spouštěl hlučný vysavač nebo pěkně nahlas rádio :-)