Nejnovější recenze ze sekce Pohybová čidla
- Možnoszi nastavení
Jednoduchá montáž místo klasického vypínače, řazení č. 1,
není potřebný nulový vodič, dobře pracuje i se žárovkami typu LED.
- Funguje to úplně super.
- Spínat začne při setmění přesně tak akorát, jak bych chtěl.
- Nebliká, zhasne teprve až opustíte prostor.
- V krabičce byl blbě návod na zapojení. Hnědý tam napsali N a modrý L a žárovka zapojená na červený (výstup) proti N pak nefungovala. Přepojil jsem to jako elektrikář podle sebe, hnědý normálně klasicky na fázi a modrý na N a teprve pak je o OK a červený proti modrému N rozsvítí žárovku.
Kvalitní zboží, ceny mírné.
Automatizace rozsvěcí žárovku od jiného výrobce přes Apple HomeKit, super.
- jednoduché zapojení
- super
pěkné, malé, dobře fungující nastavitelná prodleva
cenově dostupné zatím plně funkční
Xiaomi Mi Light Detection Sensor 23955
Přidáno: 27. února 2023
(naposledy upraveno 27. února 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
- Zazim nesvitilo slunko tak nvm maximum ale meri :)
- Funguje s Home assistant
- Baterky
- Kompaktními i s zařízeními jiných výrobců ZigBee 3.0, za mě hlavice Tesla
- funguje jak má
jsem spokojen
- Super
- teplota a vlhkost odpovídá
- možnost kalibrace
- zobrazeny všechny údaje vč.stavu obou baterií
- objednal jsem nové čidlo,přišlo rozbalené (zřejmě vrácené),ale za to čidlo nemůže
- pokud chcete cokoliv nastavit,děláte to naslepo,protože změna se projeví až po několika sekundách (minutách)
- až bude rychlejší odezva v nastavení bude to OK
dělá co má, proto jsem si to koupil
- Velmi malé rozměry
- Bateriový provoz
- Snadná montáž
- Nutnost použití propojením s HUB
Od zn.Tapo používám bezp.kamery a chytré zásuvky na chalupě, snadné použití přes aplikaci. Nutnost mít internet/WiFi.
Čidlo pohybu pracuje s aplikací až po propojení s HUB. Pokud se aplikuje více čidel vyplatí se HUB kupovat. Mě na jediné čidlo ne. Pohybová čidla, okenní a dveřní senzory mám k GSM alarmu. Měnit za tyto nehodlám, i když jsou skvělá, kvůli tomu, že když vypadne proud, tudíž WiFi, nefungují, GSM alarm ano. Další možnost je použití záložní UPS, s čímž je radno počítat od začátku, kvůli tahání napájecích kabelů. Já mám vše již hotové, a předělávat se mi to prozatím nechce.. Nicméně všechny výrobky Tapo jsou skvělé, fungují spolehlivě, nastavení je snadné, práce s aplikací taktéž. S novými výrobky jako je toto čidlo, tak i okenní a dveřní senzory se dá sestavit levně funkční alarm kamkoliv, doplněním o bezp.kamery vám nikdo neunikne.
- Funguje a je za přijatelnou cenu
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »