Nejnovější recenze ze sekce Pohybová čidla
Jednoduchá instalace, naprostá spokojenost
Dobrá cena a kvalita
Ještě jsem nezkoušel
Ještě jsem nezkoušel
Co jsem chtěl to mám,proto zde objednávám,od zboží vím co čekat,takže za mně není co dodat.
jednoduchost
No hele, kámo, koupil jsem si tohle čidlo, abych zakryl ten čumící drát, co trčel z omítky jak výstraha pro idioty. A povim ti, že tohle je redneck inženýring na jedničku s hvězdičkou!
Napřed jsem to čidlo prdnul přes ten drát, aby to nevypadalo jak z hororu, a pak jsem k tomu nahodil kabel na světlo. Jasně, kámo, ten kabel tam visí jak nechtěnej host na rodinný grilovačce, ale koho to sere? Funguje to, a to je hlavní!
Co je na tom čidlu nejlepší? No hele, dole máš takovej "redneck-friendly" fígl – prostě to obřízneš, abys tam narval kabel. Žádný drama, žádný extra nářadí. Nůž, šroubovák a trocha vůle!
A teď to hlavní – to čidlo je jak dělaný pro kutily s pivem v ruce. Můžeš si tam šroubováčkem nastavovat ty jejich "LUXy" (neboli jak tmavá musí být tma, než se to zapne) a taky časovač. Chceš, aby to svítilo 10 vteřin, když projdeš? Jasný. Chceš, aby ti to svítilo půl hodiny, když u toho griluješ? Žádnej problém.
Takže shrnuto podtrženo: Není to žádná krása pro city holčičích očí, ale pracuje to jak má, a to je pro mě, kámo, víc než dost!
- Přesně splňuje očekávání.
Orno OR-CR-201/W
Přidáno: 17. listopadu 2024
(naposledy upraveno 17. listopadu 2024)
Zakoupeno v HITYshop.cz
- Rychlost dodání.Super obchod.
T-LED IS15-IP65 bílá
Benešek
Přidáno: 16. listopadu 2024
(naposledy upraveno 16. listopadu 2024)
Zakoupeno v T-LED s.r.o.
Dobrý senzor pohybu
- levný pohybový spínač osvětlení
- vzhledově fajn, neruší
- ve frekventovaných prostorách byly některé po roce nefunkční
Při rekonstrukci elektroinstalace ve společných prostorách paneláku nám namontovali tyhle čidla. Zpočátku spokojenost, ale zřejmě je vyšší pravděpodobnost výskytu špatného kusu, protože už v záruční době jsme jich několik měnili. Lze zde nastavit čas sepnutí i intenzita světla při sepnutí. Nakoupeno nyní do zásoby, protože elektroinstalační firma nám je prodává o 50% dráž.
- cena, rychlost doručení, senzor funguje tak jak má
Funguje spolehlivě.
- funguje spolehlivě
funguje
- poruchovost
- Možnosti nastavení
- Nutné napájení externím zdrojem
- Wifi připojení
- Nemá Zigbee
Tohle je opravdu vychytaná věcicka, co nemá konkurenci. Plní naprosto vše dle předpokladů a k tomu ještě mnohem více.
Spolehlivé
Skvělý gadget pro váš SmartHome. Senzor pro skutečné rozpoznání přítomnosti v místnosti je skutečný „Game Changer“ této problematiky. A to včetně integrace do Home Assistant. A nevyžaduje žádnou další bránu.
Pro své začlenění používá běžné 2,4 GHz WiFi (802.11n), pro prvotní párování disponuje i připojením Bluetooth 4.2. Napájení vyžaduje externí USB zdroj, nevystačí pouze s bateriovým zdrojem, na to při plánování umístění senzoru myslete.
Senzor FP2 je primárně určený pro použití ve firemním Aqara ekosystému (s návazností na další Aqara prvky). Ve skutečnosti je ale pro jeho zprovoznění potřeba pouze Aqara aplikace (Android, iOS), a Wi-Fi síť. Oficiálně je také integrovaný již i do prostředí Apple Homekit, Google Home, Amazon Alexa a IFTTT. Integrace Homekit potom tento detektor velmi snadno začleňuje i do stále více populárního Home Assistant prostředí, bez nutnosti vlastnění jakéhokoliv Apple hardware.
Senzory FP2 využívám integrované právě v prostředí Home Assistant, kde nahradily dřívější, pro detekci přítomnosti ne zcela spolehlivé scénáře s pohybovými „Philips HUE Motion“ senzory. Např. pro řízení osvětlení, domácích spotřebičů nebo pro provoz režimu displeje nástěnného tabletu. Reakce FP2 je velmi rychlá, a přesnost doslova ohromující. Již žádné otravné vypínání světel, a displej nástěnného tabletu zbytečně nezhasíná, i když sedíme v jídelně u stolu vedle něj.
Podrobnější uživatelské informace:
- kvalita